Geen objecten gevonden

Wonen in De Weijer (Bunnik)

Publicatiedatum: 15-05-2020

Aan de Laan van Broekhuijzen in Bunnik realiseert LEKSTEDEwonen een kleinschalig woonzorgcentrum van drie woonlagen. De begane grond wordt verhuurd aan QuaRijn en daar komen 14 woonstudio’s voor mensen met dementie. Op de eerste en tweede etage komen in totaal 16 appartementen, die worden verhuurd aan ouderen met een zorgvraag. De (zorg)appartementen in De Weijer worden in juli opgeleverd en u kunt zich nu aanmelden als belangstellende. Woont u binnenkort ook in De Weijer?

Voor wie?

Bent u 65 jaar of ouder, heeft u zorg aan huis en heeft u een woning nodig die beter bij u past (geen trappen)? Dan is een van de appartementen in De Weijer misschien iets voor u?! Het zijn twee- en driekamerwoningen met woonoppervlakten van 60 tot 85 m2. De appartementen hebben een balkon (circa 6 m2) of een dakterras ( 15 tot 22 m2). Deze sociale huurappartementen hebben een huurprijs van maximaal € 730 (exclusief servicekosten). Omdat het gaat om appartementen voor mensen met een zorgvraag, worden de appartementen niet geadverteerd op WoningNet.

Voorrangsregelingen

Bij de toewijzing van de appartementen, wordt een aantal voorrangsregels gehanteerd. Zo krijgen mensen met een zware zorgvraag voorrang. Daarnaast krijgen inwoners van de gemeente Bunnik (of die er heel lang gewoond hebben en terugkomen naar Bunnik) voorrang boven mensen die niet in Bunnik wonen. De appartementen worden in principe toegewezen aan mensen met een laag inkomen. In sommige gevallen kan een appartement ook toegewezen worden aan mensen met een middeninkomen.

Aanmelden en meer informatie

Heeft u zorg nodig en wilt u in aanmerking komen voor een appartement in De Weijer? Neem dan contact op met het Centrum voor Elkaar van de gemeente Bunnik: (030) 6594848 en vraag naar (mevrouw) Marinka de Berg.
U kunt ook bellen naar het servicebureau van QuaRijn: (085) 4889900.
Heeft u specifieke vragen over het huren van een woning bij LEKSTEDEwonen? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer (0347) 372020 of mail naar infolekstedewonennl.

Naar de projectpagina van De Weijer. KLIK HIER

DOWNLOAD de brochure van De Weijer

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden