LET OP: Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan volgen wij de richtlijnen van de overheid. Dit heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Wij vragen hierbij ook uw medewerking en begrip. KLIK HIER

Geen objecten gevonden

VACATURE: Woonconsulent Wijkbeheer en Kwaliteit

Publicatiedatum: 12-03-2020

De klant staat voorop bij LEKSTEDEwonen. Vind jij dit ook zo belangrijk? Voel jij je betrokken bij de huurders en hun woonomgeving? Wil jij afwisseling in je werk en ga je voor kwaliteit? Dan zoeken wij jou: een daadkrachtige Woonconsulent Wijkbeheer en Kwaliteit (32 uur per week).

Woonconsulent 

Het is een veelzijdige functie, met een goede afwisseling van werkzaamheden binnen en buiten kantoor. Voor het werkgebied Vianen is jouw belangrijkste taak het bevorderen van de leefbaarheid in enkele wijken. Heb jij ruime ervaring met overlast, leefbaarheid en conflictbemiddeling? Ook vragen we een vlotte pen, want je participeert in (markt)onderzoeken en klantwaarderingsprocessen. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden met betrekking tot huurders met huurachterstanden. Tactisch schakelen met enige flair en durf is jou niet vreemd.

Jouw topbaan

Deze functie is uitermate geschikt voor mensen die er niet van houden dat elke dag hetzelfde is en tegelijkertijd strak de regie voeren op hun agenda. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit jouw topbaan!

Reageren kan tot en met donderdag 2 april 2020 via werkenbij@lekstedewonen,nl

KLIK HIER voor het volledige functieprofiel en de selectieprocedure.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden