LET OP: Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan volgen wij de richtlijnen van de overheid. Dit heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Wij vragen hierbij ook uw medewerking en begrip. KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Coronavirus: maatregelen en aangepaste dienstverlening

Publicatiedatum: 23-03-2020

 

De overheid treft de noodzakelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de gezondheid te beschermen. LEKSTEDEwonen neemt zijn verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze huurders, medewerkers en bezoekers. Wij volgen de richtlijnen van de overheid (Ministeries en RIVM) en nemen verdere voorzorgsmaatregelen, maar proberen daarbij onze dienstverlening waar mogelijk te continueren. Wij vragen hierbij ook uw medewerking en begrip.

Maatregelen LEKSTEDEwonen

Tot en met maandag 6 april gelden de volgende maatregelen:

  • Ons kantoor is alleen geopend voor al gemaakte afspraken en spoedgevallen.
  • Heeft u een afspraak op kantoor of bij u thuis, dan nemen wij vooraf contact met u op. De afspraak gaat door als u en uw huisgenoten geen klachten (keelpijn, hoest etc.) hebben. Is dit wel het geval, dan maken wij een nieuwe afspraak met u of beantwoorden uw vragen telefonisch of via de mail. 
  • Huisbezoeken worden zo veel mogelijk uitgesteld. Ook hiervoor nemen wij vooraf contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.
  • Algemene werkzaamheden in en om complexen worden wel uitgevoerd.
  • Het huismeesterkantoor Donjon/Vijfheerenlanden is gesloten.
  • Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Medewerkers met lichte klachten (verkoudheid, hoesten of griep) werken sowieso vanuit huis.
  • Bijeenkomsten en externe overleggen gaan voorlopig niet door.
  • Het opleveren van woningen en het verhuren van woningen wordt aangepast om contactmomenten te minimaliseren. Dat betekent dat we een andere werkwijze hanteren bij sleuteluitgifte, voor- en eindinspecties, tekenen huurovereenkomsten, etc.. Over de tijdelijke procedure bij verhuring en huuropzegging wordt u persoonlijk geïnformeerd. Ook plaatsen wij tijdelijk geen woningaanbod/advertenties op WoningNet.
  • Wij volgen alle andere richtlijnen van de RIVM, zoals het waar mogelijk houden van een gepaste afstand (1,5 meter), geen handen schudden en regelmatig handen wassen en de andere hygiënemaatregelen.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar op (0347) 37 20 20. Deze werkzaamheden krijgen voorrang in onze planning.
Wij vragen u om niet dringende zaken of reparatieverzoeken zoveel mogelijk te melden via onze website. Dit kan zonder inloggen op Mijn LEKSTEDEwonen.
KLIK HIER voor een reparatieverzoek
KLIK HIER voor andere contactredenen

Gebouwen

Houd afstand van elkaar: de norm is 1,5 meter afstand. Hou hiermee rekening in de algemene ruimten en liften van appartementengebouwen. Als er meerdere personen in de lift staan, neem dan de trap of wacht totdat de lift weer vrij is.
Bent u weer thuis, volg dan het advies om goed uw handen te wassen. Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts.

Hof van Batenstein

Alle zorg- en verpleeghuizen in Nederland zijn gesloten voor bezoekers en dit geldt ook voor de ruimten van ZorgSpectrum in Hof van Batenstein. Het gaat daarbij om het grand café, de verpleegappartementen op de begane grond en de (zorg)appartementen op de 1e t/m 3e verdieping. De apotheek, huisartsen, Saltro en andere (zorg)organisaties zijn wel toegankelijk.
Tussen 18.00 en 07.00 uur is het gebouw alleen toegankelijk via de hoofdentree (voorzijde) en dient u aan te bellen. De achterzijde en parkeergarage zijn tussen 18.00 en 07.00 uur gesloten. Hou rekening met deze maatregelen en volg de aanwijzingen ter plaatse op.

Actuele ontwikkelingen

Het laatste nieuws over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM. Hier leest u de maatregelen en ook wat u zelf kunt doen om de kans op verspreiding zo klein mogelijk te maken. 

LET OP: als er actuele ontwikkelingen zijn, dan wordt dit nieuwsbericht aangepast. De maatregelen die wij nu nemen, gelden tot de richtlijnen van het RIVM worden aangepast.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden