Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Parkeren

Bij een locatie waar diverse zorgvoorzieningen aanwezig zijn, mag een optimaal gebruik van parkeerplaatsen worden verwacht. Hoe meer doorstroming er is hoe meer bezoekers kunnen parkeren. Met betaald parkeren zorgt LEKSTEDEwonen ervoor dat de beperkte parkeerruimte optimaal wordt verdeeld onder bewoners, bezoekers en gebruikers.

Gematigd parkeertarief
LEKSTEDEwonen heeft bewust gekozen voor een gematigd parkeertarief. Het eerste uur parkeren is altijd gratis, daarna kost het € 1,- per uur. Dit tarief geldt zeven dagen per week van 7.00 tot 22.00 uur. ’s Nachts is er een laagtarief: de eerste vier uur zijn gratis en daarna € 0,50 per uur.

Waar kunt u parkeren?
U kunt parkeren op het buitenterrein of in de parkeergarage. Parkeren is niet toegestaan buiten de parkeervakken of op een gereserveerde parkeerplaats (voorzien van borden). Bij foutparkeren en/of het veroorzaken van gevaarlijke situaties op het parkeerterrein, in de parkeergarage of op de toegangsweg (“helling”) kan een wielklem geplaatst worden.
Aan de voorzijde van Hof van Batenstein zijn zes invalidenparkeerplaatsen (maximale parkeerduur 1,5 uur). Parkeren is hier alleen toegestaan met invalidenparkeerkaart en parkeerschijf.

Meer informatie?
Bewoners van Batensteinplantsoen kunnen een vaste parkeerplaats huren op het buitenterrein. Bewoners van Hof van Batenstein kunnen een privéparkeerplaats huren in de parkeergarage en/of een bewonerspas aanvragen. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.
Voor het parkeren zijn algemene voorwaarden opgesteld. In de Parkeerbrochure vindt u de (algemene) parkeerregels, de tarieven en andere praktische informatie.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden