Huurderspanel

Met het digitale huurderspanel van LEKSTEDEwonen kunt u snel en eenvoudig uw mening geven. De onderwerpen verschillen dus er is altijd iets dat u aanspreekt. Uw mening is waardevol en geeft ons meer inzicht, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Onderzoeksbureau Research 2Evolve heeft het digitale huurderspanel opgezet. Zij zijn onafhankelijk, beheren het panel en voeren de onderzoeken uit.

3 redenen om lid te worden:

  • Met uw wensen en meningen kunnen we betere producten en diensten voor onze huurders maken. Denk mee over uw woning en wijk, uw ervaringen met ons of idee├źn over nieuwbouw. Via het huurderspanel bent u snel op de hoogte van wat wij doen met de uitkomsten.
  • Meedoen is makkelijk: achter uw eigen computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. Deelnemers ontvangen ongeveer 2 keer per jaar een e-mail om mee te doen aan het onderzoek. 
  • Deelname aan het digitale huurderspanel is geheel vrijwillig, u kunt op elk moment uw medewerking stoppen of een keertje overslaan.

Heeft u interesse om deel te nemen aan het digitale huurderspanel? Ga dan naar www.huurderspanel-lekstedewonen.nl om u aan te melden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden