Geen objecten gevonden

Actueel aanbod

Wonen in De Erven van Hoef en Haag

Woont u januari 2021 ook in Hoef en Haag? De verhuur van de 25 woningen in de wijk 'De Erven' van Hoef en Haag is gestart. Verschillende drie- en vierkamerwoningen met woonoppervlakten van 97 t/m 110 m2 en achtertuinen van circa 40 t/m 80 m2. De woningen zijn energiezuinig en all-electric, voorzien van zonnepanelen, zonneboiler en elektrische radiatoren. Geschikt voor iedereen: alleenstaanden en gezinnen, jongeren en 65-plussers. De huurprijzen zijn vanaf € 619,- per maand. Reageren op de 25 woningen kan tot en met dinsdag 2 juni 08.00 uur via WoningNet. Lees verder >>

TE HUUR: twee vrije sector appartementen

Vijfheerenlanden 489A in Vianen

Driekamerappartement op de begane grond met een woonoppervlakte van 85 m2, patio en achtertuin. Ruime L-vormige woonkamer met open keuken (46 m2), twee slaapkamers (beide 12,5 m2), badkamer met wastafelcombinatie en douchehoek, inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenstalling. Totale huurprijs € 958,23 (incl. servicekosten en voorschot verwarmingskosten. Begin juni beschikbaar en reageren kan tot en met maandag 25 mei. 
Lees verder >>

Grote Geusplein 105 in Vianen

Driekamerappartement op de eerste etage met een woonoppervlakte van 70 m2. Ruime woonkamer met open keuken (43 m2), twee slaapkamers (14 en 8 m2), badkamer met wastafelcombinatie en douchehoek, inpandige berging (met aansluiting wasmachine en droger) en berging op begane grond. Totale huurprijs € 967,00 (incl. servicekosten en voorschot verwarmingskosten. Per direct beschikbaar en reageren kant tot en met maandag 25 mei. 
Lees verder >>

Actueel aanbod

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden